BrilliantKund - allt dina ögon behöver

Nu kan du köpa glasögon, kontaktlinser eller solglasögon till dig själv och din
familj – utan att behöva betala hela summan på en gång.

Ibland kan det vara tufft att lägga ut ett större belopp på en och samma gång. Då är det ofta enklare att dela upp betalningen och betala en mindre summa per månad. Som BrilliantKund får du ett köputrymme på 20 000 kr att handla glasögon, linser och solglasögon för i våra butiker. Och oavsett hur mycket du handlar för kan du välja att som mest betala 295 kr* per månad – helt räntefritt!

Uppdatera din syngarderob

Att vara BrilliantKund gör det mycket lättare för dig att uppdatera din syngarderob utefter dina behov och din livsstil. Och om du eller någon familjemedlem helt plötsligt skulle behöva nya glasögon behöver du inte oroa dig för en stor engångskostnad, eller att behöva vänta med inköpet till nästa månad.

  • Fr. 195 kr/månad i autogirodragning (varav 19 kr/månad i administrationsavgift)
  • Inga räntor eller uppläggningsavgifter
  • Upp till 20 000 kr i kreditutrymme
  • Kallelser till synkontroller

Smidig betalning & billigare än kredit

Betalningen sker via autogiro och du kan välja att inte betala mer än 295 kronor per månad, oavsett hur mycket du handlat för. Med ett bestämt köputrymme vet du alltid hur mycket du handlat för och hur mycket du har kvar.

Eftersom du betalar av din skuld varje månad så fylls köputrymmet på hela tiden upp till maxgränsen. I och med att du slipper räntor blir det betydligt billigare än många andra krediter som låter dig betala av över tid.

Nya glasögon när du behöver – inte när du har råd

Många kunder upplever att de med BrilliantKund har råd med och gör slag i de synundersökningar och välbehövliga nya glasögon som tidigare fick stryka på foten.Att vara en Brilliantkund ger även möjligheten för en låginkomsttagare med stor familj,  att kunna skaffa glasögon till barnen när de behöver och inte behöva vänta tills man har råd.

Fler månadsbelopp

Fr.o.m. den 1 juli 2019 utökades BrilliantKund med två nya månadsbelopp, 195kr/mån med en maxkredit på 5 000kr och 495kr/mån med en maxkredit på 20 000 kr.
Självfallet har vi kvar 295kr/mån med en maxkredit på 20 000kr. Välj själv vilken av våra tre månadsbelopp passar dig bäst.

RESURS BANK

Brilliantkund nu - konto för glasögon till hela familjen!

Representativt exempel för BrilliantKund - Ex vid köp om 5 000 kr.
Antal delbetalningar: 28 st
Rörlig årsränta: 0%
Adm. avg/mån: 19 kr
Eff. ränta: 8,55 %
Total  kreditkostnad:  551 kr, belopp att bet/mån 195 kr, total att betala 5 551 kr.

Kontakt-Resurs Banks kundservice

Resurs Banks kundservice står till tjänst för BrilliantKunder helgfria vardagar kl. 8.15 - 19:00.
Tel: 0771-11 22 33 | e-post: info@brilliantkund.se
* Välj att betala mellan månadsbeloppen 195kr/mån med maxkredit på 5000kr, 295kr/mån eller 495kr/mån med maxkredit på 20 000.