LinsBoxen – enkel & flexibelprenumeration på linser


Prenumerera på linser och slipp köpa på dig ett lager eller oroa dig för att de skulle ta slut! LinsBoxen är det smidigaste sättet att alltid ha fräscha linser hemma.

Direkt hem i brevlådan

Varje månad får du dina linser direkt hem i brevlådan. I abonnemanget ingår även regelbundna linskontroller, utan extra kostnad. Du kan när som helst byta linstyp eller styrkor.

Du får rätt linser varje månad, enkelt och flexibelt och självklart utan fraktkostnad. Du kan även pausa abonnemanget när som helst, praktiskt om du t ex ska vara bortrest under en längre period.

  • Månadsvis hemleverans med fri frakt
  • Fria linskontroller och tillgång till legitimerade optiker
  • Ingen bindningstid och du kan pausa när du vill
  • Månadsvis betalning via autogiro – inga stora utlägg

Du betalar endast för de linser du använder under månaden och slipper betala för en större mängd linser i förskott.

Kom igång med LinsBoxen

Det är busenkelt att komma igång med din linsprenumeration genom LinsBoxen! Allt du behöver göra är att boka tid hos din optiker för synundersökning och linsprovning.
Du får sen med dig en månadsförbrukning av linser hem. Efter det får du färska linser i posten varje månad tills du pausar eller säger upp abonnemanget –
vilket du kan göra när som helst.

Din optiker kommer också att kalla dig till regelbundna kontroller, helt utan extra kostnad, för att se till att du alltid får de linser som passar ditt behov allra bäst.

Gör som tiotusentals andra redan gjort – prenumerera på linser med LinsBoxen och låt oss se till att du alltid har precis de linser du behöver!

Kontakt

LinsBoxens kundservice

LinsBoxens kundservice står till tjänst helgfria vardagar kl. 9:00 - 17:00.
Tel: 0200-883 388 | e-post: info@linsboxen.com

DATASKYDDSPOLICY

Vi anser att din personliga integritet och skydd för dina personuppgifter är viktigt. KlarSynts dataskyddspolicy är utformad för att informera dig om vilken slags information som KlarSynt samlar in och hur informationen används. Det är viktigt att du tar del av och förstår dataskyddspolicyn så att du kan känna dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på LinsBoxen eller KlarSynts servicekontor vid eventuella frågor.