astrid & agnes

astrid & agnes startades år 2006 av Janina Lindström och Sofie Axelsson. Målsättningen var att rita och designa lite kraftfullare smycken i stål, med rena och vackra linjer, som stack ut i mängden och som utstrålade skandinavisk design – feminint med attityd.

De vackra smyckena är inga främlingar i de stora modemagasinen, snarare tvärtom. Den starka och skandinaviska designen som speglar varumärket älskas av många kvinnor. 

I vår Borgholmsbutik hittar du armband, halsband, ringar och örhängen från Astrid Agnes med en spännande variation av stilar och material. Samtliga smycken håller hög kvalitet och är helt fria från nickel, bly och kadmium i enlighet med EU:s krav. Du hittar lätt dina personliga favoriter bland de här vackra och omtyckta smyckena som passar bra till såväl vardag som fest eller bara när du vill komplettera din look med det där lilla extra.

frågor & svar

 
 

Vilka material används för att skapa Astrid och Agnes smycken?

Astrid & Agnes smycken använder material som äkta läder, rostfritt stål och
cubic zirconia stenar.

Är Astrid & Agnes smycken av äkta guld?

Nej, men du kan välja smycken med guldfärg och det finns både gult guld och roséguld.

Är astrid & agnes nickelsäkra smycken?
Ja, då de tillverkas av läder och rostfritt stål, men det är alltid viktigt att du är medveten om hur du reagerar på dessa material. Var extra uppmärksam på örhängen, 
som för vissa kan orsaka irritation om de inte ör av ädlare metaller.

Tål äkta läder vatten?
Läder är känsligt för vatten och försvaras lätt. Vi rekommenderar att du lägger dina smycken från astrid & agnes åt sidan när du ska sporta eller bada.

 
 

Vilka färger kan man få smyckena i?
Kollektionerna finns i guldfärgade, silverfärgade och som svarta smycken med inslag av stenar. Många modeller finns i flera färger, besök butiken i Borgholm så får du mer hjälp. Om du vill kombinera ett  armband från
astrid & agnes med andra smycken i samma stil,

hittar du örhängen, ringar  i samma färgskala.

Tål smyckena dusch och bad?
Rostfritt stål är slitstarkt och därför behöver du inte oroa dig för att det kanske kommer lite vatten på armbandet då du diskar eller tvättar händerna. Ett tips är att man som regel tar av sig smycken då man badar och duschar. Inslag som stenar, läder och känsliga låspartier kan ta skada om man inte är försiktig.